Adres
Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse (NL)
Routebeschrijving met GoogleMaps
background background
De mobiele website
verlaten naar de volledige

Onze openingstijden

Oktober t/m Februari:
maandag - zaterdag 9.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Maart t/m September:
maandag - zaterdag 9.00 - 18.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur

Casual

Casual kleding

Onze vrijetijdskleding wordt ieder seizoen met zorg ingekocht. Er wordt goed gekeken naar de laatste trends in de mode en schoenenwereld. Het is voor ons wel belangrijk dat de kleding een link heeft met de watersport. Dit kan zijn door nautische kleuren of door de functionaliteit van het kledingstuk. Elk jaar vanaf half maart kunt u de nieuwe zomercollectie in onze winkel vinden.


Voor zowel dames als heren verkopen wij casual kleding van de merken Gaastra, Musto, Helly Hansen, RW, 
Key West, Weird Fish, Sun Smiles, Henry Lloyd en SLAM. Voor de kids voeren wij de merken Gaastra, en O'Neill. Qua accessoires hebben we merken als Fatboy, 727Sailbags, Zihk, Julbo en Barts.

Ook voor (boot)schoenen en laarzen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen schoenen van Dubarry, Musto, Helly Hansen, Magic Marine, Sebago, Zihk, Sun Smiles en Ipanema.

Naar boven
logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo