Adres
Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse (NL)
Routebeschrijving met GoogleMaps
background background
De mobiele website
verlaten naar de volledige

Onze openingstijden

Oktober t/m Februari:
maandag - zaterdag 9.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Maart t/m September:
maandag - zaterdag 9.00 - 18.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur

Zeilkleding

De keuze voor een zeilpak is afhankelijk van vele factoren, zoals draagcomfort, uw vaargebied, uw type boot en de lengte van uw vaarseizoen. Voor tochten op zee worden bijvoorbeeld andere eisen aan een zeilpak gesteld dan voor tochten op binnenwater. Bij het varen op een open boot kiest u voor andere materialen, dan bij het varen op een kajuitboot. Pasvorm is iets wat u zelf moet ervaren en daarom assisteren wij u graag bij uw aanschaf.  We nodigen u dan ook graag uit in onze winkel voor een advies op maat.

De door ons gevoerde merken zijn Musto, Helly Hansen, Imhoff en Slam. Voor de open boot zeiler hebben wij een uitgebreide collectie droogpakken en wetsuits van Zhik en Magic Marine.

Naar boven
logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo