Adres
Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse (NL)
Routebeschrijving met GoogleMaps
background background
De mobiele website
verlaten naar de volledige

Onze openingstijden

Oktober t/m Februari:
maandag - zaterdag 9.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Maart t/m September:
maandag - zaterdag 9.00 - 18.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur

Veiligheid

Zo zeewaardig als de bemanning.....

Maar dan moet de uitrusting wel op orde zijn! Veiligheid in de breedste zin van het woord, wij zijn er ons terdege van bewust. Als je in een flinke storm op zee terecht komt en je zit aangelijnd in de  kuip te wachten op de volgende golf die met veel kabaal over je dek komt spoelen dan wil je wel dat alles in orde is. Dat betekend niet alleen een vlot achterop je boot of een EPIRB aan boord maar ook een extra handgreep beneden vlakbij de kaartentafel zodat je jezelf met windje 9 staande kunt houden. Wij bespreken het graag met u.

 

 

 

Spinlock Deckvest

 

 

Wilt u zelf uw kaarten bijwerken?

Het ministerie van defensie publiceert de veranderingen van de zeekaarten. U kunt deze veranderingen gemakkelijk zelf doorvoeren op uw eigen kaarten. U kunt de per kaartblad elke serie bijwerken met de laatst bekende gegevens.

Bezoek dan de berichten aan zeevarenden op de website van het ministerie van defensie.

 

 

Naar boven

logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo