Adres
Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse (NL)
Routebeschrijving met GoogleMaps
background background
De mobiele website
verlaten naar de volledige

Onze openingstijden

Oktober t/m Februari:
maandag - zaterdag 9.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Maart t/m September:
maandag - zaterdag 9.00 - 18.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur

Verstaging en zeerailing

Geheel in "eigen huis" verwerken wij uw staaldraadproducten.

Naar boven

Verstaging

thumb

Een belangrijk onderdeel van uw zeilboot is natuurlijk de mast en de verstaging. Dat deze altijd in orde moet zijn moge duidelijk zijn. Twijfelt u aan de betrouwbaarheid van de verstaging en wilt u deze gaan vervangen dan bent u bij Visser Watersport aan het goede adres.

Naar boven

Zeerailing

thumb

Veiligheid voor alles! Een zeerailing waar u op kunt vertrouwen is dus heel belangrijk. Voor een nieuwe (of de aanpassing van uw oude) zeerailing kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor uw ook de nette montage van een railingnet verzorgen.

Naar boven

Wij kunnen diverse soorten verstaging leveren en voorzien van allerlei soorten spanners, vorken, ogen en T-terminals. Dit soort klussen worden vaak in het plan van het winteronderhoud meegenomen, een uitstekend moment, maar ook in de zomer wanneer er plotseling iets niet in orde blijkt te zijn kunnen wij dit snel voor u oplossen. Voor de achterstag, die met de moderne typen zeilen steeds belangrijker wordt voor de trim, hebben we alle mogelijke aanspan-oplossingen. zoals Cascade-vertraging, Wichard- Barbarossa- spanner, of bijvoorbeeld hydroliek.

Wilt u uw verstaging gaan vervangen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Naar boven
logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo